За нас

Всички отзиви,препоръки и забележки  изпращайте на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  


Cvetelina Yzynova
честит празник на детето,всички дечица да са много здрави,весели,засмени и обичани!!!много целувки за доктор Топалова обичаме те и хиляди благодарности :)

Stayka Yaneva Много се радвам ,че Ви има ,аз съм майка на седмаче,слава Богу сега е на 17 години ,но знам какво е да трепериш за живота на детето си,особенно ако техниката е стара,колкото и специалистите да са добри оборудването е много важно,преживели сме всичко вследствие на преждевременното раждане,и сега като гледам този материал плача и се моля отделенията по неонатология във страната ни да са като Вашето.Желая Ви здраве,живот и успехи в благородната Ви мисия.Благодаря.


Даниела Макулева Много познати лица виждам на дестопа, те определено заслужават тези условия за работа,тъй като какво е апаратурата,без опита на колегата,който зад нея!На добър път!Кети ДжаловаОтлично обслужване и невероятни специалисти!!!! Благодарение на екипа на АГ Селена и на д-р Карагьозов на 18.02.2012 се роди моята прекрасна дъщеричка!!!! Успех във всички начинания на целия екип!!!!

Камитооо Добрева Прекрасно обслужване,всчико е на страхотно ниво.Внимание много,специалисти чудесни,и да не забравя да спомена моя лекар,който цялото ни семейство много обичаме,др.Ставрев,и да му благодаря за двете прекрасни слънчица...Обичаме ви!!!

нина гаргова-Хадзопулос Пожелавам на всички много работа и много,много здрави бебета и щастливи родители.Знам,че Вие сте професионалисти.

Todor Todorov  пожелаваме ви всичко най хубаво и късмет във всяко едно начинание

Марин Тарев Желая Ви здраве, късмет и успехи в Благородната професия ! Нямам пряко наблюдение за професионализма на екипите и инфраструкурата. Ще се постарая да направя посещение на болницата.С поздрав: Тарев

Adelina Cholakova Pogelavam zdrave,profesionalni uspehi,mnogo zdravi bebeta i maiki,6tastlivi i dovolni o4i na lekari,pacientki i celija personal!!!

Maria Naneva - Nai dobrite


Cvetelina Yzynova - Nai nai

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Реклама